Bodø/Glimt mot til

Mats Torbergsen NTB. Bodø Glimt ikke tapt hjemme siden 7.

Varsler Saret Bodo Glimt Lag Det Er Mye Sykt Som Blir Skrevet

1 day agoGlimt-spillerne har lagt bak seg en meget krevende arbeidsuke.

. Gjestende Tromsø har ikke fått så mye tid til hvile og oppladning etter sin Eliteserien-kamp for bare fire dager siden. Tromsø har ikke vunnet Slaget om Nord-Norge siden 2018. Det ble tøffe dueller og til tider høy temperatur da BodøGlimt og Tromsø spilte 1-1 på Aspmyra mandag.

Nå ønsker klubben å bidra til å styrke og forbedre klassemiljøene i hele byen. Gratis inngang opplyser Glimt på Twitter. Bodøglimt roma tv2 bodøglimt i kveld.

Nå er de klar for fotballfest på Aspmyra. Mai 2022 2001 Oppdatert 16. 16 hours agoBodø Glimt ikke tapt hjemme siden 7.

Siste hjemmetap i serien var 02 mot Molde 24. Juni i fjor og før det må vi tilbake til 12 hjemme mot. BodøGlimt har vunnet ligaen de to siste sesongene men i år ser det ut til at Bodø-koden er knekt.

Juni i fjor og før det må vi tilbake til 12 hjemme mot Brann 19. Blant annet hadde de to avslutninger i tverrliggeren. Bodø Energi bidrar til bærekraftige energiløsninger og smarte samfunn.

Siste hjemmetap i serien var 02 mot Molde 24. Mai for tre år siden. Juli i fjor da det ble 23 mot Legia Warszawa.

Kampen skal være på to ganger 18 minutter og spilles på Aspmyra. BodøGlimt møter Junkeren til treningskamp. Takk for din påmelding.

Mats Torbergsen NTB. Derfor blir det mer folk mer trengsel og lengre køer enn du er vant med. 160522 1701 160522 1701.

Et skadeskutt Glimt-lag skal spille en spontan treningskamp mot IK Junkeren klokken 1700 fredag. Siden da har Glimt spilt 44 hjemmekamper i serien og tapt bare én gang. Viktig info til deg som skal på 16mai-kamp.

1 day agoRBK 2 uten andre A-lagsspillere enn Håkon Røsten herjet med et BodøGlimt som også stilte uten støtte fra etablerte A-lagsspillere. Fotballklubben BodøGlimt bodoglimt glimt bodoglimt Abonner på nyhetsbrev fra BodøGlimt. På norsk fotballs nasjonaldag så et tidlig mål fra Niklas Vesterlund i andre omgang ut til å sikre seier.

Forferdelig dømming Tromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. På Aspmyra hadde en gruppe bortesupportere møtt opp for å heie på Oslo-laget. Niklas Aune Johnsen.

Tromsø har ikke vunnet Slaget om Nord-Norge siden 2018. Det endte med 51 til hjemmelaget. For i tillegg til å spille med MOT-logoen på drakta fra 2022 skal BodøGlimt og MOT Norge utvikle et program som skal brukes på spillere trenere og foreldre i barne- og ungdomsavdelingen.

17 hours agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. BodøGlimt mot til Senin 16 Mei 2022 Edit Det är norska BodøGlimt som har ett övertag inför den kvarvarande kvartsfinalen mot Roma i ECL-slutspelet efter att ha vunnit med 21 på Aspmyra stadion i Norge på torsdagskvällen. På norsk fotballs nasjonaldag så et tidlig mål fra Niklas Vesterlund i andre omgang ut til å sikre seier foran et.

U T T V V. Jeg tror vi får en fotballens festdag vi ikke har sett maken til på flere år 150522 2109 150522 2109. 16 hours agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag.

SNN-tribunen er åpen for publikum. Gultrøyene har ett tap og tre uavgjort på de første seks kampene. 17 hours agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag.

Det blir fullsatt på Aspmyra mot Tromsø i kveld. Grei fangst men med rom for forbedring. Det skal sies at også BodøGlimt hadde avslutninger i metallet i det som var en svært god og underholdende fotballkamp.

Juli i fjor da det ble 23 mot Legia Warszawa. Aspmyra stadion er utsolgt under 16. Billetter Rana - Glimt.

BodøGlimt slo kraftig tilbake etter 0-4 og europacupexiten mot Roma i midtuken. 20 hours agoRunar Espejord gikk fra Tromsø til BodøGlimt i vinter noe som skapte mye styr. Til Glimt som altså kan bli forbigått av trønderne om de skulle tape denne kampen mot Tromsø.

BodøGlimt vil styrke klassemiljøene. BodøGlimt har vunnet ligaen de to siste sesongene men i år ser det ut til at Bodø-koden er knekt. 15 hours agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag.

Krevende uke for Glimt. Mai-festen mot Tromsø nå. Tromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag.

Glimt-spillerne har lagt bak seg en. 16 hours agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og. Hjemmelaget var gode mot Viking og vant fortjent selv om bortelaget absolutt bød opp til dans i en god fotballkamp.

Vi skulle trene klokken 1630 uansett så for. TIL tok en viktig seier mot Vålerenga torsdag og retter nå blikket mot sesongens høydepunkt bortekamp mot erkerival BodøGlimt på Aspmyra på. Bodo Glimt Til Cupfinalen Etter 2 1 Seier Mot Viking Abc Nyheter BodøGlimt vil styrke klassemiljøene.

Bodø Glimt mot Tromsø. Dette må ha vært en kjekk kamp å se på. 15 hours agoJoel Mvuka utlignet til 1-1 på overtid og reddet ett poeng for Bodøglimt hjemme mot Tromsø i Eliteserien mandag.

Online TV Tromsø Vs Bodø-glimt. Etter en tett åpning på kampen tok RBK 2 mer og mer over og var etter hvert det dominerende laget. Mai-kampen mot Tromsø i kveld.

Bodø Glimt form og statistikk. Et RBK 2 som var ute etter revansje fra 07-tapet mot Junkeren mandag. Sikre deg plass på 16.

Mandag kveld spilte BodøGlimt mot Vålerenga. Bodø Glimt har fisket seg 5 poeng fra sine tre første hjemmematcher i Eliteserien. I dag spiller han fra start mot gamleklubben.

Miika Koppinen Morten Gamst Pedersen og Steinar Nilsen har alle opplevd tøffe bataljer mot Glimt i Bodø. Derfor er det viktig å få med seg dette A-lag.